Hi, mijn naam is Alex

Ik train je in Empathisch Leiderschap

Deze rasondernemer, leider & onwankelbare optimist traint moderne leiders hoe teams aan te sturen die keihard en effectief werken voor jouw grote doel.

Hi, mijn naam is Alex

Ik train je in Empathisch Leiderschap

Deze rasondernemer, leider & onwankelbare optimist traint moderne leiders hoe teams aan te sturen die keihard en effectief werken voor jouw grote doel.

Wie is de leiderschapsmentor Alex van Weelden?

Empathisch Leiderschap heb ik ontwikkeld in mijn eigen carrière in de 25 jaar als succesvol internationaal ondernemer. Vanuit niets heb ik samen met 2 partners een gedreven team van uiteindelijk 6 managers en bijna 100 medewerkers aangestuurd. Dat ging niet bepaald vanzelf, ik heb veel moeten leren met vallen en opstaan. Nu train en begeleid ik DGA’s en managers die deze valkuilen willen ontwijken.    

Wat zo bijzonder was aan mijn bedrijf was de bedrijfscultuur: die was besmettelijk voor nieuwe medewerkers en klanten! Daardoor trokken we talent aan, wat weer zorgde voor meer winst. Vanzelfsprekend was ik als leider alles behalve perfect en werd ik dan ook regelmatig terecht gewezen door mijn business partners of anderen in de firma. Dat heb ik altijd als een compliment ervaren, want door te luisteren, te (on-)leren en toe te passen ontwikkelde mijn Empathische leiderschapsstijl  zich steeds meer tot wat het nu is. Een vorm van management die ondernemers met personeel tot betere leiders maakt door kwetsbaarheid te tonen en tegelijk actief te sturen. 

De afgelopen jaren heb ik meerdere organisaties als CEO geleid in het MKB en veel coaching gegeven aan ondernemers. Inspirerend leiding geven is wat ik doe, met empathie en doorzettingsvermogen. Leiding geven is ingewikkeld, het is eenzaam maar tegelijk ook een prachtige uitdaging. Lukt het jou om je team te motiveren en ze ondernemend te laten werken? Dan stijgt je bankrekening fors terwijl iedereen trots naar je kijkt. Is dat nu niet het geval? 

Een leider laat zien dat het onmogelijke mogelijk gemaakt kan worden door inspiratie en doorzettingsvermogen.
- Sun Tzu

Ik ben Alex van Weelden,

Of kijk je eerst op mijn LinkedIn?

Netwerken is altijd goed, luisteren nog beter. Op mijn tijdlijn staan blogs, anekdotes en ik hou ervan om inspirerende ideeën met je te delen. Dus voeg me maar toe als je denkt dat we interessant zijn voor elkaar. 

Alex en Anacea

Alex is CEO van team Anacea

Bij Anacea werken online integratie experts. Ik geef trots leiding aan een sterk groeiend team van gedreven vakmensen die de online wereld toegankelijk maken voor klanten. Van design websites, G Suite of ZOHO integratie en online marketing naar maatwerk applicaties in PHP

Mijn ondernemerschap wordt net als in jouw organisatie elke dag weer op de proef gesteld door dit geweldige team. Zij faciliteren mij bij mijn droom om nieuwe leiders op te leiden.    

Verandering begint met een enkele webinar

Die stap is net zo eenvoudig als het bekijken van een gratis live webinar om te leren of ik de juiste persoon ben om je te helpen het verschil te maken dat alleen je kunt maken.