Jouw start met Empathisch Leiderschap begint met een webinar

Het resultaat van je organisatie of afdeling is niet alleen afhankelijk van jezelf maar met name van het functioneren van je team

Leer hoe je je team kan motiveren, luisteren en samen te werken. Verhoog daardoor de productie en de sfeer van je team. Jouw visie en strategie bepaalt alles.

In managementopleidingen wordt er te weinig nadruk gelegd op leiderschap. Alexander van Weelden verteld hoe belangrijk leiderschap is en hoe dat je organisatie kan veranderen.

  • Verander je resultaat door zelf te veranderen
  • Verhoog de funfactor voor jezelf en je team
  • Werk met plezier samen met je team
  • Leer samen te werken met je team

Er zijn te veel managers en te weinig leiders

Management is vooral je verantwoordelijkheid naar je eigen werkgever of manager door cijfers . Als je ondernemer bent en alleen maar mensen aanstuurt, dan krijgt je vaak niet het gewenste resultaat. Als Empathisch Leider ligt de prioriteit bij je team, dan komt het resultaat vanzelf. Leiderschap kun je leren!

Webinar introductie Empathisch Leiderschap

Je leiderschapsstijl bepaalt de hoogte van je bankrekening. Gemotiveerde medewerkers brengen meer geld op. De basis van hoe je dit doet leer je in deze gratis webinar die je introduceert in de basisprincipes van Empathisch Leiderschap.  

Leer je team weer luisteren

Opnieuw leren luisteren naar je team zorgt ervoor dat ze beter naar jou gaan luisteren. Inlevingsvermogen zorgt ervoor dat we meer inzicht en begrip hebben hoe anderen denken en voelen. Het gevolg is betere prestaties. Ik leer je opnieuw en kritisch naar je eigen gedrag kijken. Alles begint bij jezelf.

Je zit jezelf in de weg

Jij bent de leider van je team maar ook je grootste vijand. Want je ego, je emotie en veel geld willen verdienen (wat helemaal niet slecht is) kunnen in de weg zitten. Ik leer je om die bedreigingen om te zetten in je grootste kracht. Empathisch betekent namelijk niet lukraak meebewegen, het is een managementstijl waarin je je team als een dirigent aangeeft wat je van je medewerkers verwacht. Zij weten wat je wil, jij versterkt de band met strengheid, helderheid en vooral een luisterend oor voor goede ideeën vanuit het team. Leer ze trots zijn op hun werk en geef ze op de juiste manier aandacht. Je team groeit… en je bankrekening groeit mee.    

Ego

Wie staat er centraal, jij of je organisatie?

Emotie

Je emotie zit je in de weg, leer opnieuw luisteren

Geld

Geld is niet de drijfveer maar het resultaat